1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Gece kaza oldu öğlede anlaşıldı
Gece kaza oldu öğlede anlaşıldı

Gece kaza oldu öğlede anlaşıldı

Trabzon'un Maçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Gece uçuruma yuvarlandılar bugün anlaşıldı!

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Çetinkaya (59) yönetimindeki 61 PA 697 plakalı arı kovanı yüklü kamyon, dün gece Trabzon-Gümüşhane Karayolu Maçka ilçesi Bağışlı köyü mevkiinde bilinmeyen bir nedenle 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada Mehmet Çetinkaya ile kamyonda bulunan eşi Emine Çetinkaya (57) hayatlarını kaybetti.
 Uçuruma yuvarlanan kamyonetin bugün öğle saatlerine kadar kimse farkına varmazken, kamyonet Çetinkaya çiftine geceden bu yana ulaşmaya çalışan akrabalarından Hayati Çolak'ın yol boyunca yaptığı aramalar sonucunda bulundu.

Aynı zamanda emekli öğretmen olan Çetinkaya çiftinin dün gece Trabzon'un Akçaabat ilçesinden saat 01.00 sıralarında Erzurum'a hem arı kovanlarını götürmek hem de mezun oldukları Erzurum'daki öğretmen okulunu görmek ve eski anıları yaşamak amacıyla birlikte yola çıktıkları öğrenildi.

Çetinkaya çiftinin cesetleri kovanlarından çıkarak etrafa dağılan arılar nedeniyle özel elbise giyen Sivil Savunma ve Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucunda uçurumdan yola çıkartıldı. 7 çocuk sahibi çiftin cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız