1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gece yolda yaralı karaca buldu!
Gece yolda yaralı karaca buldu!

Gece yolda yaralı karaca buldu!

İkizdere’de bir vatandaşın bulduğu 4 aylık yaralı karaca yavrusu, tedavi edilmesi için Rize Çevre İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU
İkizdere ilçesinde yaralı karaca yavrusu bulan Hacı Kara adlı vatandaş, tedavi edilmesi için karacayı Rize İl Çevre Müdürlüğü’ne teslim etti.

Dün gece Rize’den İkizdere’ye doğru gelirken Soğuksu köyü civarında karayolunun kenarında yaralı karacayı gördüğünü söyleyen Hacı Kara, “Yol kenarında bekliyordu. Aracımla yanında durdum ve kaçmadı. İnip kucağıma aldım baktım ki arka sağ ayağında yara izleri var. Kırık değil ama bir yerden düşmüş bu hayvan. Arka sağ ayağının üzerine yürüyemiyor. Tahminim 4 aylık gibi bir hayvan. Çok güzel. Acıdım akşam eve getirerek baktım ve sabahleyin İl Çevre Müdürlüğü yetkililerini arayarak bilgi verdim. İlçe Tarım Müdürlüğümüzde Veteriner hekim olmayınca mecburen Çevre il Müdürlüğünü aradım.” dedi.
26632

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız