1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Geleceğe ışık tutacak proje ve yatırımlar
Geleceğe ışık tutacak proje ve yatırımlar

Geleceğe ışık tutacak proje ve yatırımlar

Başkan Adayı Said Yaşıyan: “Hayalimiz Ardeşen'imizin geleceğine ışık tutacak yatırım ve projeleri hayata geçirmek.”

A+A-

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, seçim çalışmalarını hemşehrilerinin gönüllerinde kalıcı olarak yer almanın mutluluğu ile devam ettirdiklerini söyledi.

ard12-002.jpg

İstişare ile ekip çalışmasına vurgu yapan ve Ardeşen’i Ardeşenliler ile birlikte yöneteceğini altını çizen Yaşıyan, ziyaretlerini devam ettiriyor.

ard9-002.jpg

“ARDEŞEN’İ ARDEŞENLİLER İLE YÖNETECEĞİZ”
Atatürk Caddesi ile Ekol İşhanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, “Belediye başkan adayı bir partiden belirlenir; ancak seçildiğinde tüm ilçenin belediye başkanı olur. Bu vesileyle bizler istişareye önem veren bir ekip olarak ilçemiz adına alınacak her kararda, hayata geçirilecek her projede aziz hemşerilerimin düşüncesi, katkısı ve onayı olacak. Halka rağmen bir iş yapmayacağız.” dedi.

ard11-001.jpg

“BÜYÜKLERİMİZİN DUALARI KARDEŞLERİMİN GÖNÜL DESTEĞİ İLE…”
Ziyaretler esnasında gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yaşıyan “Değerli büyüklerimizin dualarıyla, genç kardeşlerimin gönül desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Rabbim bu süreç ve sonrasında beni halkıma mahcup etmesin. Onlara rağmen hizmet etmeye Rabbim müsaade etmesin.” ifadelerini kullandı.

ard10-001.jpg

ARDEŞEN İÇİN HİZMET YARIŞI
“Hayalimiz Ardeşen'imizin geleceğine ışık tutacak yatırım ve projeleri hayata geçirmek.” diyen Yaşıyan, “İlgi ve alakaları için kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederiz. Ne demişler ‘aşkınan koşan yorulmaz’ Ardeşen'imiz için mesaimiz 7/24 devam ediyor. Hiç durmadan, Sayım Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyecek yüksek bir oy oranı ile sandıklardan başarılı şekilde çıkmayı ve planladığımız çalışmaları, projeleri Allah’ın izni ile tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

ard8-001.jpg

ard7-003.jpg

ard6-008.jpg

ard5-008.jpg

ard1-023.jpg

ard2-021.jpg

ard3-021.jpg

ard4-014.jpg

s2-001.jpg

s3.jpg

s1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum