1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. GELİN ARABASI YERİNE KAMYONA BİNDİ!
GELİN ARABASI YERİNE KAMYONA BİNDİ!

GELİN ARABASI YERİNE KAMYONA BİNDİ!

Gelin ve damat düğün günü gelin arabası olarak kendilerine KAMYON seçince basın ve halkın ilgi odağı oldu!

A+A-

Artvin ilginç bir düğüne ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 5 yıllık ilişkilerini evlilikle sürdürmeye karar veren İlkay Eryiğit ve Murat Özdemir çifti kendilerine en mutlu günlerine taşıyan aracı kamyon olarak seçtiler. Artvin sokaklarında kamyon ile tur atan genç çift renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı.

Artvin’de 5 yıllık ilişkilerini evlilikle süslemeye çalışan İlkay ile Murat kendilerini düğün salonuna götürecek aracı ise binek otomobil olarak seçmediler.

kamyon1.20130911001318.jpg

Asıl mesleği beton mikseri ve vinç operatörlüğü olan Murat Özdemir, hayatını birleştireceği Gazeteci İlkay Eryiğit’e güzel bir sürpriz hazırladı.

Hayat arkadaşı ile hayatlarını birleştirecekleri gün gelin arabası gibi süslediği kamyon gelinin evinin kapısına dayanan Murat Özdemir, hayat arkadaşını, evinin kapısından kamyon ile aldı.

kamyon2.20130911001334.jpg

Gelinin evinden gelini kamyon ile çıkaran Murat Özdemir akrabaları ve arkadaşları ile birlikte gelin kamyonu eşliğinde tur atarak Artvin sokaklarında ilginç görüntülerin yaşanmasını sağladılar.

Artvin sokaklarında tur attıktan sonra düğün salonuna kamyon ile gelen çift kamyonlarını salonun önüne kadar getirdiler.

Kamyondan gelini davetlilerin meraklı bakışları arasında indiren Murat Özdemir, düğün salonuna alkışlar arasında  girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız