1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. GELİNSİZ DÜĞÜNE DAVETİYE ÇIKARMIŞ OLDU
GELİNSİZ DÜĞÜNE DAVETİYE ÇIKARMIŞ OLDU

GELİNSİZ DÜĞÜNE DAVETİYE ÇIKARMIŞ OLDU

Artvinli Aycan Yüzbaşıoğlu, İlknur Yüzbaşıoğlu’yla evliliğinin 50’nci yıl dönümünde nikâh tazelemeyi planlarken bu olacağı hiç hesap etmemişti:

A+A-

Artvinli Aycan Yüzbaşıoğlu, İlknur Yüzbaşıoğlu’yla evliliğinin 50’nci yıldönümünde nikâh tazelemeyi planlarken eşini kaybedince nikah günü eşini anma programı düzenledi.

Aycan Yüzbaşıoğlu, İlknur Yüzbaşıoğlu’yla evliliklerinin 50’nci yıldönümü olan 9 Kasım 2014’te nikâh tazelemeyi planlarken 13 Nisan 2013 tarihinde 49 yıllık eşi İlknur Yüzbaşıoğlu’nu kaybedince eşiyle nikah tazelemek için karar aldıkları günde yakın akrabaları ve sevenleriyle eşini andı.
Almanya’nın Köln şehrinde 70 yaşında hayatını kaybeden İlknur Yüzbaşıoğlu, eşi Aycan Yüzbaşıoğlu’nun isteği üzerine doğup, büyüyüp tanıştıkları yer olan Artvin’e defnedilmek üzere getirildi.

davet2.jpg

Aycan Yüzbaşıoğlu eşini kaybedince planladıkları nikah tazeleme gününde ‘Gelinsiz Düğüne Davet’ isimli programla anma etkinliği düzenledi. Törende bir konuşma yapan Aycan Yüzbaşıoğlu, ilk tanıştıkları günden hayatını kaybettiği güne kadar eşiyle geçirdiği zamanı dostlarıyla paylaştı. Gecede merhumun kendi sesinden salonda bulunanlara dijital ortamda en sevdiği şarkı dinletildi.

davet1.jpg

Yıldönümü için özel davetiye hazırlatan Aycan Yüzbaşıoğlu, eşiyle 9 Kasım 1964 de hayatlarını birleştirdiklerini dile getirerek, 49 yıl aynı yastığa baş koyduklarını söyledi.

davet3.jpg

Yüzbaşıoğlu, 49 yıllık evliliklerinde iyi günde, kötü günde birbirlerinin her daim yanında olduklarını belirterek, evliliklerinin 15 yaşında başlayan bir aşkın bir ömre yansıması olduğunu söyledi. Yüzbaşıoğlu, eşiyle 1962 yılında tanıştığını belirterek şunları söyledi: "İki yıllık arkadaşlığımızı 1964’te evlilikle toplumun en ufak ve en kutsal yapısı olan aile birimine dönüştürdük. Eğer hayatta olsaydı, 9 Kasım 1964 günü başlayan evliliğimizin 50’nci yılında beraber olacaktık. Nikah tazeleyecektik. O şimdi aramızda değil, ancak 9 Kasım günü rahmetli eşimi dost, akraba ve sevenlerimizle birlikte andık. Sevgili eşim İlknur Yüzbaşıoğlu’nu çok büyük bir özlem ve rahmetle anıyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız