1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genç kız için gözyaşları İZLE
Genç kız için gözyaşları İZLE

Genç kız için gözyaşları İZLE

Rize'de iki gün önce evinde 17 yerinden bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürülen Sinem Feyiz(17) bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'de iki gün önce şehir merkezinde bulunan evlerinde yalnız bulunduğu sırada, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişiler tarafından vahşice bıçaklandıktan sonra yakılmak istenen Sinem Feyiz(17) bugün Rize Merkez'e bağlı Pehlivantaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ailesinin evde bulunmadığı sırada vücudunun 17 yerinden bıçaklanan Feyiz, yanan evin içerisinden İtfaiye erleri tarafından çıkartılmıştı.

Düğününe bir ay kala vahşice öldürülen genç kızın Pehlivantaşı Mahallesi'nde bulunan evinde acı vardı. Feyiz'in annesi Figen Feyiz, kız kardeşi Çiğdem Feyiz ve yakınları tabutuna sarılarak gözyaşları döktüler.

Kızının tabutunun başında ağıtlar yakan acılı anne sinir krizleri geçirdi. Anne Figen Feyiz, cenaze namazı için kızının tabutu alınmak istenince baygınlık geçirdi. Olay sırasında Edirne'de bulunun acılı baba Erol Feyiz, halen olayın şokunu yaşıyordu. Yetkililerden suçluların bulunarak cezalandırılmasını isteyen acılı baba,"Olayla ilgili herkesin bildiğini biliyoruz. Kızım nişanlıydı. Bir ay sonra düğününü yapacaktık. Katillerin bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

 
Sinem Feyiz, Fındık Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Feyiz'in nişanlısı Ali Mutlu ve ailesinin cenazeye gelmemeleri dikkat çekti.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından, evde bulunan altınların çalındığı yönündeki iddialar yalanlanırken Feyiz ailesi altınların küçük bir bölümünün evde bırakıldığı kalan altınların çalınmış olduğunu söylüyorlar. Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada katillerin bulunması için çalışmalar sürüyor. Cinayetin işlendiği apartmanın girişini görüntüleyen güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği öğrenildi. Öte yandan T.A isimli bir şahsın olayla ilgili olarak Rize Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum