1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Genç teknik adam Ardeşen'i 3. Lig'e taşıyor
Genç teknik adam Ardeşen'i 3. Lig'e taşıyor

Genç teknik adam Ardeşen'i 3. Lig'e taşıyor

Ardeşenspor'u BAL Ligi'nde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla zirveye taşıyan genç teknik adam Selim Kabaoğlu, hedeflerini anlattı

A+A-

Ardeşenspor Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı yapan Ardeşenspor Teknik Direktörü Selim Kabaoğlu, el ele verip 3. Lig’e çıkacaklarını söyledi.

“SAVAŞTIK VE KAZANDIK”
Kağızman deplasmanında oyuncularının sakatlık sorunu yaşatmadan, güzel bir oyun sergilediklerini belirten Selim Kabaoğlu, “Hava şartları bizleri çok zorladı. Çok soğuktu ve kar vardı. Saha temizlenmeden maç oynadık. Çim saha olmasına rağmen beyaz bir zeminde top oynamak zorunda kaldık. Kar yüzünden takım olarak çalışma yapmadan oynamak zorunda kaldık. Çok mücadeleli geçen bir karşılaşmaydı. Resmen savaştık ve ne kadar zor olsa da kazanmayı başardık.  Maç ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Savaştık ve kazandık.” dedi.

“1 GOL BİLE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
selimkabaoglu1.jpgErzincan Refahiyespor’la liderliği paylaştıklarını hatırlatan antrenör Selim Kabaoğlu, “Refahiyespor aynı puan ve averajda olmamıza rağmen 1 gol fazlalığı ile 1. Sırada yer alıyor. Biz ise 2. sıradayız. İşte burada 1 golün bile ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. Ama daha lig çok uzun ve önümüz de çok önemli maçlar var. Bozulmayan iyi bir takımımız var. Geçen yıl bizi şampiyon eden ekiple devam ediyoruz yolumuza.  Yeni katılan arkadaşlarımız da çok iyi. Yönetimimiz de her zaman arkamızla durarak gücümüze güç katıyor. Çok iyi bir hava yakaladık.” diye konuştu.

“ÖZ TARAFTARIMIZ ARKAMIZDA, HEDEF ŞAMPİYONLUK”
Hedeflerinin şampiyon olarak üst lige çıkmak olduğunu yineleyen Kabaoğlu, “Biz bu hedef doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ardeşen halkı ve taraftarımızın da buna inandığını görüyoruz. Her hafta tribünlerimizi tıklım tıklım dolduruyorlar. Bir kez daha buradan öz taraftarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum. Çünkü çok vefalı bir taraftarımız var. Kars’ta bile bizleri yalnız bırakmadılar. Bundan sonraki maçlarda da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“İLK 2 HAFTA AKSAKLIKLARIN KURBANI OLDUK”
İlk 2 hafta istedikleri sonucu elde edemediklerini belirten Kabaoğlu, “Kalkandere karşısında kazanmak için çok mücadele etmemize rağmen 1 puana ulaşabildik. Arhavispor karşılaşması ise tamamen hüsrandı. İlk hazırlık döneminde istediğimiz gibi gitmedi. Aksaklıklarımız oldu ve iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Kalkandere ile berabere kaldık ve 1 puana razı olduk. Aslında ortada geçen bir karşılaşmaydı ve sonuçta normaldi. Yalnız Arhavispor maçı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Büyüklerimiz der, futbolun adaleti yok diye. Biz 87. dakikaya kadar tek kale oynadık. Ezici bir üstünlüğümüz vardı.  Hiç pozisyonu yoktu Arhavispor’un ama bir duran top oldu ve orada ilk golü yedik. Ondan sonra ilk golün etkisiyle 2. golü de çok çabuk buldular ve kazandılar. Onları tebrik ediyoruz. Kazanmayı bildiler. Lig uzun ve biz de o talihsiz puan kayıplarını telafi etmeye çalışıyoruz” dedi.

“BANA SAHİP ÇIKSINLAR, DESTEK YERİNE KÖSTEK OLMASINLAR”
İnançlı bir ekibe sahip olduklarını belirten Kabaoğlu, “Rahatsız olduğum bazı konular var ve sizin aracılığınızla bunları paylaşmak istiyorum. Kesinlikle sözüm taraftara değildir. Ben genç bir antrenörüm. Buradan ağabeylerime sesleniyorum. Bana destek yerine köstek olmayın. Bu beni çok rahatsız ediyor ve üzüyor. Ben buranın çocuğuyum ve sizlerin evladıyım. Lütfen bana sahip çıkın. Başka da ekleyeceğim bir şey yok ve anlaması gereken kişiler anlamıştır beni.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum