1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genel Müdür Alim fabrikada incelemede bulundu
Genel Müdür Alim fabrikada incelemede bulundu

Genel Müdür Alim fabrikada incelemede bulundu

Hemşin Çaykur Organik Çay Fabrikasında 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasına neden olan kazan patlamasının ardından Genel Müdür Y. Ziya Alim Hemşin'e giderek olay yerince incelemelerde bulundu.

A+A-

Rize'de çay fabrikasındaki patlamada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim:
- "Muhtemelen su olmamasından kaynaklı. Üç kazan var. Bir tanesinde bu oluyor"

hems1-034.jpg

RİZE (AA) - Rize'de Hemşin ilçesindeki bir çay fabrikasında meydana gelen patlamada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ortaköy Mahallesindeki ÇAYKUR'a ait organik çay fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kazan patladı.

hems5-013.jpg

Patlamada işçilerden Sinan Taşkın olay yerinde hayatını kaybetti, Ramazan Hacısalihoğlu ise ağır yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Hacısalihoğlu, ambulansla Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı.

hems4-014.jpg

Emniyet güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken Rize Vali Yardımcısı ve Hemşin Kaymakamı Sedat Sezik ile ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, fabrikaya gelerek incelemelerde bulundu.

Fabrikada üretime ara verilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

hems3-019.jpg

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın sabah vardiya değişimde meydana geldiğini söyledi.

hems2-027.jpg

Bir çalışanın vefat ettiğini, birinin yaralı olduğunu kaydeden Alim, "Yanıkları var ve hastanede tedavi altında. Tutanaklar neden meydana geldiği ile ilgili değerlendirme yapılıyor. Savcı bey değerlendirmesini yaptı. Tutanaklar tuttu. Muhtemelen su olmamasından kaynaklı. Üç kazan var. Bir tanesinde bu oluyor. Netleşince paylaşım yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum