1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Genel Müdür'den anlamlı yemek
Genel Müdür'den anlamlı yemek

Genel Müdür'den anlamlı yemek

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Rize Basını ile Gazeteciler Günü dolayısıyla yenekli toplantıda biraraya gelerek kurumu anlattı.

A+A-

Özgür TEPE - Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize'de görev yapan basın mensuplarına yemekli bir davet verdi. Çaykur Salonu'nda verilen yemeğe Genel Müdür Ekrem Yüce ve Rize'de görev yapan gazeteciler katıldı. Yüce yemek sonrası bir konuşma yaparak gazetecilerin gününü kutladı. Yüce ayrıca anlattığı bir hikâye ile basın sektöründe doğru haberciliğin önemine değindi. Göreve geldiği günden sonra gösterdiği performans ile Çaykur'u zarardan kurtarıp kara geçiren Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, konuşmasında 2006 yılının değerlendirmesini de yaptı. Yüce yaptığı değerlendirmede, "10 Mayıs 2006 tarihinde başlayan yaş çay alım kampanyası 17 Ekim tarihinde son bulmuştur. Çaykur olarak üreticimizden 627 bin ton yaş çay yaprağı aldık. Bunun karşılığında üreticimize 357 trilyon ödeme yaptık. Son dört yıldır olduğu gibi 2006 yılında da yaş çay ödemelerini bir sonraki yıla sarkmadan tamamladık. Kuru çay satışlarında ise 117 bin ton rakamını yakalayarak rekor kırdık.2006 yılında en güvenilir marka seçilerek Tüketici Kalite Ödülü Belgesi aldık. 2004 yılında başlattığımız yeşil çay üretimini 2006 yılında daha da arttırdık. 2004 yılında 24 trilyon olan karımızı 2005 yılında 50 trilyona yükseltmiştik. Bu karımızı 2006 yılında daha da artırarak 2006 yılını da kar ile kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
 Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce konuşmasının sonunda günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı yapması için Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkan Yardımcısı Göktürk Fırat'ı mikrofona çağırdı. Fırat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle verilen davetten dolayı Yüce'ye teşekkür ederek, " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü, 1961 yılında basın çalışanlarının verdiği mücadele sonucu 212 Sayılı Yasanın kabulü ile kutlanmaya başlanmıştır. Dünya Çalışan Gazeteciler günü olarak bilinen bu gün aslında Türkiye Çalışan Gazeteciler Günü'dür. Türkiye'de her yıl kutlanan böyle bir günün olması Türk gazetecilerini ayrıcalıklı kılmaktadır. Tüm meslektaşlarımızın gününü tekrar kutluyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum