1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. GİRESUN

  4. GERÇEĞİ 77 YAŞINDA ÖĞRENDİ
GERÇEĞİ 77 YAŞINDA ÖĞRENDİ

GERÇEĞİ 77 YAŞINDA ÖĞRENDİ

7 çocuk, 30 torun sahibi 77 yaşındaki Hüseyin Bodur, rahatsızlanıp doktora gittiğinde tek böbreğinin olduğunu öğrenince şoke oldu!

A+A-

Giresun'un Eynesil ilçesi İshaklı köyünde yaşayan 7 çocuk, 30 torun sahibi 77 yaşındaki Hüseyin Bodur, rahatsızlanıp doktora gittiğinde tek böbreğinin olduğunu öğrenince şoke oldu.

Giresun Devlet Hastanesi Göğüs Polikliniği'ne rahatsızlığı yüzünden giden Bodur yapılan tahlil sonucunda sol böbreğinin olmadığını duyunca büyük şaşkınlık yaşadı. Hüseyin dede, doğuştan bir böbreğinin olmadığını söyledi.

39639

İstanbul'da başka doktorlara gideceğini söyleyen Bodur, "Hastaneye gittim doktora tahlillerimi yaptırıp verdim doktorda sol böbreğin yok dedi. Neden yok dedim kayıp mı oldu dedim, ben böyle bir şey daha görmedim. 77 yaşındayım dedim ben şaştım bu işe. Kayıp mı oldu dedim yok doğuştan dedi. Bakıyorum benim bir sorunum yok, doktor bir rapor verdi bana o kadar. 77 yaşındayım, sağlığım iyi. Bende sadece sininr var. Günde 1 paket sigara içiyorum. İstanbul'a gideceğim orda Araştırma Hastanesi var. Çocuklarım orada genel bir tedavi olmak için oraya gideceğim. Bende sinir var, sinir hastalığı için Trabzon'a Giresun'a, Samsun'a gittim bir fayda göremedim. Onun için İstanbul'a gideceğim" dedi.

39640

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız