1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. GİRESUNSPOR

  4. Giresun, Birinci ile yolları ayırdı
Giresun, Birinci ile yolları ayırdı

Giresun, Birinci ile yolları ayırdı

Giresunspor'da Teknik Direktör Mehmet Birinci ve Yardımcısı Suat Tekelioğlu Yönetim Kurulu toplantısının ardından görevlerinden alındı.

A+A-

Karar, dün akşam tesislerde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alındı.Ligin 4. haftasına kadar ortaya koyulan oyundan rahatsız olan Yönetim Kurulu, toplantı sonrasında Birinci ve Tekelioğlu ile yollarını ayırma kararı aldı.
Karar, Birinci'ye saat 23.00 sularında tebliğ edilirken, Ankaragücü maçı için başkente hareket etmeyi bekleyen Birinci, görevden alındığı haberi ile sarsıldı.
Birinci ardından dün gece 23.00 sularında eşyalarını toparladı ve futbolculara başarılar diledikten sonra şehirden ayrıldı.
Giresunspor Yönetimi ayrıca Mehmet Birinci ve Suat Tekelioğlu'nun yanı sıra masör Osman Bekir Durna'yı da görevden aldı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Giresunspor Yönetim Kurulu, Birinci ve ekibinin görevden alınmasını şu şekilde açıkladı.
"Kulüp, Teknik Direktör ve yardımcısı ile yollarını ayırmıştır.

Yönetim Kurulu, mücadele ettiğimiz ligde oynanan 4 karşılaşmadan alınan 3 mağlubiyet ve takımın kötü gidişine dur demek için Teknik Direktör Mehmet Birinci ve Yardımcı Antrenör Suat Tekelioğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda takıma yeni bir kan gelmesinin uygun olacağı kanısına varmıştır. Bu görüşmeler sonucunda Teknik Direktör Mehmet Birinci, Yardımcı Antrenör Suat Tekkelioğlu ve masör Osman Bekir Durna ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeler fes edilmiştir.
Teknik Direktör Mehmet Birinci ve Yardımcı Antrenör Suat Tekelioğlu'na bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz.
Teknik Direktörlük görevine yeni bir isim getirilene kadarki dönemde takımı Yardımcı Antrenör Bekir Küçükşahal yönetecektir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum