1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. GİRESUN

  4. Giresun'da PKK kuryesi yakalandı
Giresun'da PKK kuryesi yakalandı

Giresun'da PKK kuryesi yakalandı

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde, terör örgütü PKK'ya kuryelik yaptığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

A+A-

Şüphelinin, Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı bir köyün muhtarı olduğu, daha önce ''terör örgütüne yardımcı olmak ve kuryelik yapmak'' suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Çıkrıkkapı Yaylası yönünden Yağlıdere ilçesine giden Adana plakalı otomobildeki sürücüden, otomobilin Yeşilpınar köyünden geçişi sırasında şüphelenen köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Köyde önlem alan jandarma, ilçe merkezinden geriye dönen plakası önceden belirlenen otomobili durdurarak H.Ö'yü gözaltına aldı ve araçta arama yaptı.

İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen H.Ö'nün, Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı bir köyün muhtarı olduğu, daha önce ''terör örgütüne yardımcı olmak ve kuryelik yapmak'' suçundan cezaevinde yattığı belirlendi. Buradaki işlemlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığına götürülen H.Ö'nün sorgusunun sürdürüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız