1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Go-kart aracına şalı dolanan genç kız olayında ihmal iddiası
Go-kart aracına şalı dolanan genç kız olayında ihmal iddiası

Go-kart aracına şalı dolanan genç kız olayında ihmal iddiası

Rize'de bindiği Go-kart aracında boynundaki şalın lastiğe takılması sonucu yaralanan hemşire 21 yaşındaki Tuğba Cevahir'in tedavisi sürüyor.

A+A-

Rize'de 29 Ağustos tarihinde Rize Sahil Park alanındaki Go-kart pistinde meydana gelen kazada şalı lastiğe takılan Tuğba Cevahir'in (21) tedavisi Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi’nde sürüyor.

go1.jpg

Tuğba Cevahir’in yanında kalan ağabeyi Murat Cevahir, olayla ilgili ihmal olduğunu düşündüklerini belirterek, olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Kardeşinin ilk kez Go-kart aracına bineceğini söylemesine rağmen uyarılmadığını dile getiren ağabey Cevahir, "Şalı ile ilgili bir bilgilendirme yapılmamış. Olayda ihmal olduğunu düşünüyoruz" dedi. 

Polisin olaydan 15 gün geçmesine rağmen dosyayı savcılığa intikal ettirmediğini iddia den Cevahir, "Burada bir art niyet var. Birilerinin baskısı mı var? 15 günde bir dosya savcılığa ulaştırılamaz mı?" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum