1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Gökhan Ünal'dan açıklamalar
Gökhan Ünal'dan açıklamalar

Gökhan Ünal'dan açıklamalar

Trabzonspor'un flaş transferlerinden Gökhan Ünal kamp merkezi Gerede'de basın mensuplarının sorularına çarpıcı cevaplar verdi.

A+A-

Basının karşısına geçen
Trabzonspor'un yeni golcüsü
Gökhan Ünal çarpıcı mesajlar verdi

“UMUT İÇİN YEDEKTE BEKLERİM”
Trabzonspor'un gol kralı adayı Gökhan Ünal, bordo-mavili takımla ilgili tespit ve hedeflerini açıkladı.

2 YIL İÇİNDE AVRUPA'YA GİTME HEDEFİM VAR
Gökhan, gol krallığı beklentisi kendi üzerinde baskı oluşturmadığını söyledi.
Sakatlandığı için son şampiyonada milli takıma giremediğini ifade eden Gökhan, en önemli umudunun sakatlık yaşamadan sezonu tamamlamak olduğunu, bu gerçekleştiği takdirde Kayserispordakinden daha fazla golü Trabzonspor forması altında kaydedeceğini kaydetti.

“Trabzonspor'a gelmekle en doğru kararı verdim” diyen Gökhan, “Arkadaşlarımın çoğu Trabzonsporlu. İki sene içinde buradan Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum. Milli takımdan çoğu arkadaşımı tanıdığım için burada hiçbir zorluk çekmedim. İlk etap bitiyor. Biz sezona çok iyi başlayacağız. Kendi açımdan açıklarım var. Geçen sezon 1 buçuk ay kadar çalışamadım. Takım arkadaşlarım içinde Umut benim çok yakınım. Rakibim gibi görmüyorum. Ben oynarım o bekler, o oynar ben kenarda beklerim. Sorun olmaz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Birlikte bu kulübe hizmet edeceğiz” dedi.

GUIZA'YI TANIMIYORUM
Gol krallığı için görüşlerini açıklayan Gökhan, “Baskı hissetmiyorum. Gol attıkça güvenim geliyor. Gol kralı olduğum yıl ilk iki maçta gol atamamıştım sonra güvenim yerine geldi. Ardından omzum kırıldı, ara verdim ama Trabzonspor'da bu yıl Kayseridekinden daha fazla gol atacağımı tahmin ediyorum. Bütün takımlar lige belli iddialarla hazırlanıyor. Rakiplerimiz de takviyeler yapıyor. Guiza'yı tanımıyorum. 14 milyon Euro verildiyse iyi bir santrfordur. Geçen yıl da İspanya'da gol kralı olmuş. İnşallah başarılı olur. Kendimi Guiza ile kıyaslamam. Ersun Hoca ile daha önce kısa süre çalıştım. Gençlerbirliğinde iken kafama gitmeyi koymuştum. Beni Ersun Yanal göndermedi, yöneticilerle sorun yaşadım. Burada aradığım ortamı buldum. Yeni takımımdan çok memnunum." şeklinde konuştu 
___________HAKAN DEĞİRMENCİ/GEREDE_______________

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum