1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gökyüzünü uçurtmalarla renklendirdiler
Gökyüzünü uçurtmalarla renklendirdiler

Gökyüzünü uçurtmalarla renklendirdiler

Rize'de Jandarma Teşkilatı'nın 180. yılı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

A+A-

İl Jandarma Komutanlığınca sahil mevkisinde gerçekleştirilen şenliğe, Hacere Usta Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı.

Şenlikte, jandarma personeli çocuklar için üzerinde "Kanun ordusu jandarma 180 yaşında" yazılı uçurtmalar hazırladı. Jandarma görevlileri daha sonra çocuklarla uçurtma uçurdu.

ucurtma2.jpg

Hacere Usta Anaokulu öğretmeni Şeyda Boysan Yılmazer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jandarma Teşkilatının 180. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen şenliğe 21 öğrenciyle katıldıklarını söyledi.

ucurtma1.jpg

Etkinlik kapsamında çocukların uçurtma uçurarak eğlendiklerini belirten Yılmazer, "Farklı etkinlikler çocukların hayal gücünü ve yaratıcı düşünme becerilerini her zaman destekler. Çocuklar için değişik bir etkinlik oldu. Ben de çocuk olsaydım 'Çok mutluyum ve çok eğlenceli oldu.' derdim. Bu kapsamda Jandarma Teşkilatına teşekkür ediyoruz." dedi.

ucurtma3.jpg

Velilerden İbrahim Can Gülertürk ise çok güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, çocukların yüzünün gülmesinin kendileri için yeterli olduğunu ifade etti.

ucurtma4.jpg

Öğrencilerden Kerem Özkanlı da Jandarma Teşkilatı 180 yaşında olduğu için uçurtma uçurduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum