1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Görkem Rizespor için ter dökecek
Görkem Rizespor için ter dökecek

Görkem Rizespor için ter dökecek

Boluspor'da kiralık olarak oynayan Rizespor'un oyuncusu Görkem, Beşiktaş'ın talebini doğruladı ancak bu sezon Rize'de ter dökeceğini söyledi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da kiralık olarak oynayan ve başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor'un oyuncusu Görkem Görk, Beşiktaş'a transfer söylentilerine açıklık getirdi.

Boluspor'da çok güzel günler geçirdiğini ifade eden Görkem Görk, şampiyonluk ipinin son karşılaşmada kaçmasından dolayı üzüntülü olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor'un oyuncusu olduğunu ifade eden Görkem, "Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır görüşmüşler. Ancak gelecek yıl şampiyonluk hedefi olan Rizespor benim kulüpte kalmamı istedi. Şu anda transfer durdurulmuş durumda. Rizespor'un oyuncusuyum. Gelecek sezon Rizespor için ter dökeceğim" dedi.

Kendisine yapılan transfer tekliflerinin onur verici olduğunun altını çizen Görkem Görk, ilerleyen yıllarda 3 büyüklerde oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum