1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Görme Engelli Ramazan'a vekilden özel saat
Görme Engelli Ramazan'a vekilden özel saat

Görme Engelli Ramazan'a vekilden özel saat

Pazar Çay Fabrikasında çalışan görme engelli Ramazan Dursun'un, Rize Milletvekili Hikmet Ayar'dan talep ettiği özel saat adresine ulaştı...

A+A-

Pazar’da görme engelli Ramazan Dursun’un Rize Milletvekili Hikmet Ayar’dan talep ettiği özel kol saati AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce tarafından kendisine ulaştırıldı.

ramazansaat.jpg

Pazar Çay Fabrikasında Müdür İbrahim Balcı’nın makamında Belediye Başkanı Ahmet Basa ile birlikte Milletvekili Hikmet Ayar’ın gönderdiği saat hediyesini Ramazan Dursun’a takdim eden AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, yaptığı konuşmada, “Ramazan bizim için Pazar’da önemli bir sima. Engelleri bir bir aşan, görme engelli olmasına rağmen fakülteyi bitirip sınavları geçerek Pazar Çay Fabrikasında başarıyla hizmet veren bir arkadaşımız. Kendisini tebrik edip sayın vekilimizin gönderdiği saati takdim ettim. Hayırlı olsun.” dedi.

Görme engelliler için özel üretilen kabartma ve fonksiyonel saat için Rize Milletvekili Hikmet Ayar ile telefonda görüştüğünü ve talebini ilettiğini söyleyen Ramazan Dursun, “Sağ olsun sayın vekilimiz ilgisiz kalmadılar ve saati gönderdiler. Benim için çok anlamlı ve hayatımı daha da kolaylaştıracak bu hediyeden ötürü sayın vekilimiz ve bana ulaşmasını sağlayan başkanlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum