1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Görünmez kaza ucuz atlatıldı
Görünmez kaza ucuz atlatıldı

Görünmez kaza ucuz atlatıldı

Seyir halindeyken önüne çıkan köpeği ezmemek için direksiyon kıran sürücü, çocuğa çarptı. Kameralar o an kayıttaydı.

A+A-

Şanlıurfa'da bir otomobil sürücüsünün, önüne çıkan yavru köpeği ezmemek için yaptığı hamle hem kendi canına, hem de bir çocuğun canına mal olacaktı.

Şanlıurfa'da, babasına ait işyeri önünde oyun oynarken otomobilin çarptığı, kazayı yara almadan atlatan 4 yaşındaki Muhammet Dirlik'in başına gelenlere ailesi hala inamıyor. Acı fren sesiyle işyerinden çıktığında, koşarak kendine gelen oğlunun bu sesten korktuğunu sanan 48 yaşındaki 5 çocuk babası İbrahim Halil Dirlik, “Ertesi gün esnaf komşum güvenlik kamerası görüntüsünü izletince oğluma otomobil çarptığını anladım. Şoke oldum. Hastaneye götürdük, neyse ki yaralanmamış” dedi.

Emniyet Caddesi'nde geçen hafta meydana gelen kazada, Cemal Demir yönetimindeki 63 DY 373 plakalı otomobille giderken aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca kaldırıma çıktı. Bu sırada babasının işyeri yakınında kaldırımda oynayan Muhammet Dirlik, otomobilin çarpması sonucu 8 basamaklı merdivenden aşağı uçtu. Kaza anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

BABASI SESTEN KORKTU ZANNETTİ

Muhammet Dirlik, evlerinin önündeki parkta kardeşiyle oyun oynayarak, yaşadığı dehşet dolu dakikaları unutmaya çalışırken, onun kurtuluşuna çok sevinen babası İbrahim Halil Dirlik, yaşadıkları olayı şöyle anlattı:
Ben işyerinde oturduğum sırada oğlum Muhammet kaldırımda etrafı izliyordu. Bu sırada büyük bir gürültü sesi duydum, hemen dışarı çıktım. Bu sırada birden kaza yapan aracın yanında oğlum koşarak bana geldi. İlk başta oğlumun kaza olduğu için korktuğunu sandım. Ertesi gün elektrikçi komşum beni yanına çağırarak, kaza sırasında çekilmiş güvenlik kamerası görüntülerini izletti. Kazada oğluma arabanın çarptığını o zaman anladım. Hemen hastaneye götürerek, muayene ettirdim. O görüntüleri izlemeseydim otomobilin oğluma çarptığını bilmeyecektim. Kaza görüntülerini görünce çok korktum. Bu korkunç kazadan oğlum nasıl sağ kurtulduğuna inanamıyoruz.”

Mucize eseri kurtulan oğluna sarılıp öpen baba Dirlik, sürücü hakkında şikayetçi olmayacaklarını bildirip, “Oğlum bu kazadan kurtulduğu için bir kurban keseceğim. Tek üzüntümüz kaza yapan sürücünün bize gelip geçmiş olsun dileğinde bulunmayışı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız