1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gözaltındaki zanlıya dayak iddiası
Gözaltındaki zanlıya dayak iddiası

Gözaltındaki zanlıya dayak iddiası

Rize’de gözaltına alınan iki kişi götürüldükleri karakolda dayak yediklerini öne sürerek Polisten şikâyetçi oldu.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Olay gece saat 23.30 sıralarında yaşandı. Bahattin (25) ve Aydoğan Kandemir (23) adlı iki akraba Belediye iş hanı önünde tartışmaya başladı. Olay yerine gelen Polis ikiliyi uyardı. Bu sırada şahıslarla Polisler arasında iddiaya göre tartışma başladı. Tartışmanın üzerine iki şahıs Polise mukavemetten dolayı gözaltına alınmak istendi. Direnen iki kişi biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildikten sonra Cumhuriyet Polis merkezine götürüldü. İddiaya göre burada Bahattin ve Aydoğan Kandemir adlı kişiler Polis tarafından dövüldü. Geceyi karakolda geçiren iki kişi daha sonra görevli Polise mukavemetten çıkarıldıkları Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı.
Nezarette Polisin kendilerini darp ettiğini öne süren Bahattin ve Aydoğan Kandemir adlı iki kişi serbest kaldıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına şikâyette bulundu. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan kişilerin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız