1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gözyaşlarına karışan şiir yarışması
Gözyaşlarına karışan şiir yarışması

Gözyaşlarına karışan şiir yarışması

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında katılımcıların gözyaşları duygu seli oldu aktı...

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce İlköğretim okulları arasında düzenlenen şiir okuma yarışmasında öğrencilerin okuduğu şiirler davetlilere duygulu anlar yaşattı.
Pazar 75. Yıl İMKB Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda şiir zevki kazandırmak ve şiiri sevdirmek amacıyla İlçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği yarışmaya Pazar’daki 10 İlköğretim Okulundan öğrenciler katıldı.

Jüri üyeliklerini Tahir Meran, İlkay Öztürk, Hasan Bal, Burcu Atabey ve Pınar Yalnız’ın yaptığı yarışmaya Milli Eğitim Müdürü Nafız Sağlam, Pazar Belediye Başkan Vekili Ekrem Kılıç, İlçe Emniyet müdürü Mustafa Kavruk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
 
Düzenlenen yarışma sonucunda en güzel şiir okuma dalında, “Tütkiyem” adlı eserle Hamidiye İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşegül Önder birinciliği elde ederken, Haberal İlköğretim Okulu Öğrencisi Kübra Basa “Er Mektubu” isimli şiir ile ikinci, Vali Erdal Ata İlköğretim Okulu Öğrencisi Gülşen Çatan da “Sol yanım acıyor anne” isimli şiir ile üçüncü oldu.

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Sağlam, yarışmaya katılan tüm öğrencilerin şiirleri içten ve güzel okuduğunu belirterek, “Keşke her birini birinci seçebilseydik. Yarışmaya katılan, dereceye giren ve girmeyen tüm öğrencileri katkılarından dolayı kutlar, teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum