1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. GÜL-DER`den gül gibi hizmet
GÜL-DER`den gül gibi hizmet

GÜL-DER`den gül gibi hizmet

Rize’de yeni kurulan Gül Yetiştiren İnsanlar Derneği, Başkan M. Ali Karakoyun ve üyeleri ile birlikte halka 2 bin adet ücretsiz Kuran-ı Kerim meali dağıttılar.

A+A-

Bayram Ali KAVALCI
Yakın bir tarihte kurulmasına rağmen, kısa zamanda hizmetlerini geliştirdiklerini söyleyen Gül-Der Başkanı Mehmet Ali Karakoyunlu, “Derneğimizin öncelikle hizmet verme hedefinde gençlerimiz vardır. Bütün dünyada olduğu gibi, maalesef Türkiye’mizde de eğitimde, sanatta, sporda, görsellikte aşırı bir yozlaşma ve bozulma yaşanmaktadır. Bizler de başta gençlerimiz olmak üzere, tüm insanlarımızı her alanda yaşanan toplumsal yozlaşma ve kirlenmeye karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in mesajını insanlığa ulaştırmak gayretiyle, ‘Her gönül’e bir Kuran-i Kerim’ kampanyası düzenleyerek, rahmetli Elmalı Hamdi Yazır hocanın; 2 bin 450 sayfalık Kuran-i Kerim mealini hediye ettik. Halkımız, bilhassa gençlerimiz bu kitap hizmetimize büyük ilgi göstermişlerdir. Bu gibi çalışmalarımızı bundan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Derneğimizin bu hizmetinde bizlere stant ve yer tahsis eden, Rize Belediye Başkanımız Sayın Halil Bakırcı’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum