1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gültekin Pazar'da iş yeri açılışı yaptı
Gültekin Pazar'da iş yeri açılışı yaptı

Gültekin Pazar'da iş yeri açılışı yaptı

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin, Pazar'da iş yeri açılışında bulundu.

A+A-

Pazar 10 Mart Caddesi Sarıoğlu Kardeşler Apartmanı 1. kattaki Meftare Erkek Kuaför Salonu’nun açılışına katılan AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Hakan Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve MHP İlçe Başkanı Bora Haberal ile birlikte aşılış kurdelesini kesti.

hakan2-003.jpg

Gültekin, açılış konuşmasında 20 yıldır aktif siyasetin içinde olduğunu ifade ederek, 2,5 yıldır DOKAP başkanlık görevini icra ettiğini ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde de kendisinin aday adayı olduğunu kaydederek, Pazarlı hemşehrilerinden destek istedi.

hakan1-003.jpg

Meftare Erkek Kuaförü Salonu sahiplerine iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni eden Gültekin, “Burada dostlarımızla birlikte olmaktan mutlu oldum. DOKAP Başkanlığım döneminde yoğun çalışma tempomuza rağmen memleketimden hiç uzak kalmadım. Sürekli gidip geldik, hemşehrilerimizle hemhal olduk. Bu süreçte de daha fazla birlikte olacağız inşallah” dedi. 

hakan3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum