1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gültekin'den Başkan Metin'e ziyaret
Gültekin'den Başkan Metin'e ziyaret

Gültekin'den Başkan Metin'e ziyaret

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti. 

A+A-

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Gültekin, bu kapsamda Belediye Başkanı Metin'i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rahmi Metin'in göreve geldiği günden beri gayretli çalışmalarına bizzat şahit olduğunu ve büyük projelerini hayata geçirdiğini ifade eden Gültekin, “Şehir merkezindeki kentsel dönüşüm çalışması önemli bir yatırımdır. Belediye Başkanımız ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalıştı. Şu anda bakıldığı zaman şehir merkezindeki o kötü yapılaşma yerini hem görselliği hem de niteliği ile muhteşem bir esere bırakmış oldu. Ziyaretimizde esnasında bizleri ağırlayan, desteklerini esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin Bey'e, çok değerli mesai arkadaşlarına teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

hkn.jpg

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise yaptığı açıklamada "Milletvekili aday adayımız Hakan Gültekin'e öncelikle nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Kendisi hem belediye başkanlığı hem DOKAP Başkanlığı hem de geçmişte AK Parti'mizin önemli kademelerinde üstlenmiş olduğu zor görevlerin altından başarıyla kalkmıştır. Hakan Bey'e aday adaylığı sürecinin hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum