1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Güneş, Song'u TS'ye kaptan yaptı
Güneş, Song'u TS'ye kaptan yaptı

Güneş, Song'u TS'ye kaptan yaptı

Trabzonspor'da Egemen Korkmaz'dan alınan kaptanlık, Şenol Güneş tarafından Kamerun Milli Takımının da kaptanı olan Song'a verildi

A+A-

Trabzonspor'da, Egemen Korkmaz'dan alınan kaptanlık görevi takımın başına getirilen Şenol Güneş'in ardından Kamerun Milli Takımının da kaptanı olan Song'a verildi.

Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in ortak kararı sonucu takımın birinci kaptanı Song olarak belirlenirken, Umut Bulut ikinci, Selçuk İnan ise üçüncü kaptan olarak açıklandı.

ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI
Bu arada, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
25583
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmaya sakat olan Tayfun Cora katılmadı. Zafer Yelen ve İbrahim Yattara ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Oyuncuların oldukça hırslı ve istekli olmaları teknik direktör Şenol Güneş'i sevindirirken, deneyimli teknik adam zaman zaman da oyuncularına ikazlarda bulundu.

Öte yandan teknik direktör Hugo Broos'un görevde olduğu dönemde devre arasında kamp yapmayacağı açıklanan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından bordo-mavili takımın 29 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacağı öğrenildi. Bordo-mavili takımın bu kamp döneminde programa uyması halinde hazırlık maçları yapabileceği belirtildi.

Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler, eski kulüp asbaşkanı Kenan İskender'in eşi Behice İskender'in resim sergisine katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız