1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Güneş, Pazar Belediye Başkan Yardımcılığına atandı
Güneş, Pazar Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Güneş, Pazar Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Pazar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Dursun Güneş atandı.

A+A-

AK Parti Pazar Belediye Başkan kontenjan adayı olarak Pazar belediye meclisine seçilen Dursun Güneş, bugün itibariyle Pazar Belediye başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Pazar53’e açıklamalarda bulunan Güneş, atamasının ardından ilk olarak sabah birim amirleriyle bir toplantı gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Başkan yardımcısı olarak bugün itibariyle görevime başladım. İlk olarak birim amirlerimizle sabah bir toplantı gerçekleştirdik. Hem tanışma hem de çalışma esaslarımız, devlet otoritesinin zaafa uğramaması için gereken her konuyu konuştuk. Fikir teatisinde bulunduk. İlerleyen süreçte personelle de bir araya geleceğiz. Pazar’ımıza en iyi hizmeti nasıl yaparız, vatandaşımızı nasıl mutlu ve huzurlu ederiz, sıkıntılarımız nedir? Hep beraber el ele verip iyi hizmetler yapmaya çalışacağız” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum