1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Güneysu'da esrarengiz patlama
Güneysu'da esrarengiz patlama

Güneysu'da esrarengiz patlama

Rize'nin Güneysu ilçesinde bir kahvehanede kimsenin bulunmadığı saatte meydana gelen patlama ve yapılan açıklamalar kafa karıştırdı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin Güneysu ilçesinde dün gece bir kahvehanede patlama meydana geldi. Patlama sırasında kahvehanede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Olay, ilçenin Adacami köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün gece köydeki kahvehanede patlama meydana geldi. Olay üzerine kahvehaneye gelen işyeri sahibi D.K., durumu hemen jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin kahvehanede yaptığı incelemede patlamamış 70 gram dinamite rastlandı. Patlamanın televizyon sehpası altına yerleştirilmiş dinamitin fünye kısmının ateşlenmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.
İşyeri sahibi D.K., ifadesinde, bir süre önce kendisine gelen zarfta, "22 Temmuz Seçimleri'nde girmiş olduğum iddiayı kaybettim. Bundan dolayı Muğla açıklarında Rodos'a yüzme yarışması düzenlenecektir. Davetlisiniz" şeklinde taklit Deniz Baykal imzalı sarı bir zarf geldiğini, bu durumun olayla ilgisi olabileceğini belirtti.
Kahvehanede maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum