1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gurbette horon kursu açılıyor
Gurbette horon kursu açılıyor

Gurbette horon kursu açılıyor

Ankara Fındıklı Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği tarafından Ankara'da tulum eşliğinde horon oynama kursu açılacağı bildirildi.

A+A-

ZEKERİYA SARIHAN
Dernekten yapılan açıklamada, açılması planlanan horon kursu ile Ankara'da ikamet Fındıklılar'a horon oynamayı öğretmeyi ve gurbette dayanışma içinde kültürü, birlik ve beraberliği, karşılıklı sevgi ve saygıyı pekiştirmenin amaçlandığı belirtildi.
Açılacak olan kursa katılacaklarda yaş ve cinsiyet farkı aranmayacağı, ilgi duyan tüm hemşehrilerinin kursa katılabileceklerinin ifade edildiği açıklamada, kursun 7 Ekim günü saat 13.00'de Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Sosyal Tesislerinde başlayacağı kaydedildi.
Açıklamada, dernek yönetim kurulu üyesi Ayhan Akkaya idaresinde ve gençlik kolları bünyesinde düzenlenecek olan kursun, öğretici hoca Serkan Topal ve tulum hocası Ali Atay'ın katılımı ile gerçekleştirileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız