1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Gürcistan sınırında asayiş zirvesi
Gürcistan sınırında asayiş zirvesi

Gürcistan sınırında asayiş zirvesi

Her ay bir ilçede gerçekleştirilen Artvin Asayiş toplantısı bu ay Gürcistan sınırındaki Borçka ilçesinde yapıldı.

A+A-

Gürcistan'a sınır olan ilçenin Camili köyünde, Vali Cengiz Aydoğdu başkanlığında yapılan toplantıya, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Adli Yargı ve Adalet Komisyon Başkanı Ramazan Akyol, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, 6. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Nihat Kaptan ve kaymakamlar katıldı.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası Vali Aydoğdu ve beraberindekiler, köyde yürütülen KÖYDES projelerini yerinde inceledi, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
İlçe kaymakamları ile yürütülen çalışmaları yerinde görerek daha kaliteli bir hizmet üretmek için bu tür toplantıları köylerde yaptıklarını ifade eden Vali Aydoğdu şunları kaydetti:” Köylerimizde yürütülen köy yollarının genişleme, sanat yapıları ile betonlama gibi çalışmalarını ilimizde görev yapan kaymakamlar ile yerinde inceleyerek çalışmalara daha da hız vermek için çalışıyoruz. Bu gün burada yaptığımız toplantının ardından kaymakamlarımızla birlikte Camili bölgemizde bulunan 6 köyde yürütülen yol çalışmalarını inceledik. Bu bölgede yer alan köylerimiz KÖYDES projeleri kapsamında ilimizde en çok sıkıntı çektiğimiz yerlerin başında gelmektedir. Yılın 6 ayını ağır kış şartlarında geçiren vatandaşlarımızın köy yollarını daha düzgün hale getirmek için elimizden gelen gayreti, tüm arkadaşlarımızla birlikte gösteriyoruz. Burada yaşayan insanlarımıza hizmeti en iyi şekilde getirmek zorundayız. Köylülerimiz yapılan çalışmalardan memnun olduğunu görmek bizleri daha da çalışmaya sevk ediyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız