1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Gürcü işçilere sınırdışı sürüyor
Gürcü işçilere sınırdışı sürüyor

Gürcü işçilere sınırdışı sürüyor

Trabzon'un Of İlçesi'nde 15 Gürcü işçi çay bahçelerinde kaçak çalıştıkları belirlenmesinin ardından sınırdışı edildi.

A+A-

Trabzon’da kaçak Gürcü işçilere yönelik operasyonlar sürüyor. Son olarak Trabzon'un Of İlçesi'nde 15 Gürcü işçi çay bahçelerinde kaçak çalıştıkları belirlenmesinin ardından sınırdışı edildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Bölümlü Beldesi'nde 15 Gürcü işçinin Of İlçe Jandarma Önleyici Hizmet Devriyesi’nce çay toplama ve taşıma işinde çalıştıkları belirlendi. Haklarında “Kimlik bildirmeme ve çalışma izinlerine dair kanuna muhalefet“ suçlarından işlem yapılan 15 kaçak işçi daha sonra sınırdışı edilmek üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi. Bu kişileri çalıştırdığı ve kalacak yer temin ettiği belirlenen E.S isimli kişi hakkında işlem yapıldı.
Öte yandan son operasyonla birlikte 1 ay içinde çay bahçelerinde kaçak çalıştıkları belirlenen 100'ün üzerinde Gürcü işçi Trabzon'dan sınırdışı edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız