1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Haber alınamayan kişi aracında ölü bulundu
Haber alınamayan kişi aracında ölü bulundu

Haber alınamayan kişi aracında ölü bulundu

Ailesinin haber alamadığı şahıs dereye uçan aracında ölü olarak bulundu

A+A-

Adem Güngör
ARTVİN (İHA) - Artvin’in Hopa ilçesinde ailesinin haber alamadığı tır şoförü şahıs dereye uçan aracında ölü olarak bulundu.

arac2-006.jpg

Hopa'da yaşayan tır şoförü İslam Karabulut’un (55) ailesi kendisinden haber alamayınca jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri yaptığı araştırma sonra kayıp İslam Karabaulut’un ilçeye bağlı Koyuncular köyünde 08 YB 251 plakalı aracıyla dereye düşerek kaza yaptığını tespit etti.

arac1-006.jpg

Olay yerine gelen saklık ekipleri İslam Karabulut’un hayatını kaybettiği belirledi. Jandarma, AFAD, HOPAK ve Hopa İtfaiye ekipleri çalışma başlattı. Kazanın dün meydana geldiğini tespit edilirken, hayatını kaybeden kayıp şahıs, sedye yardımıyla bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı.
İslam Karabulut’un cenazesi otopsi için Adlı Tıp Kurumuna gönderilirken, olaya ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız