1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Hakkari'de kar yolları kapattı!
Hakkari'de kar yolları kapattı!

Hakkari'de kar yolları kapattı!

Doğu'da kış erken geldi, Hakkari'de bazı yollar kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Mahsur kalan yolcular misafirhanede!

A+A-

Hakkari'nin Çukurca İlçesi ile Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesini birbirine bağlayan karayolu üzerinde bulunan Çığlı Köyü yakınlarında kar yağışından dolayı yol trafiğe kapandı.

Yolda kalan yaklaşık 20 araç içindeki vatandaşlar Çığlı Sınır Jandarma Karakolu'nda misafir ediliyor. Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, ekiplerin bölgede karla mücadeleye başladığını yolun en kısa sürede açılacağını söyledi.

Doğu'da kış erken geldi. Sabah saatlerinde Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde etkili olan soğuk ve yağışlı hava, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Hakkari'nin Çukurca İlçesi ile Şırnak'ın Beytüşşebap İlçeleri'ni birbirine bağlayan karayolu, ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Çığlı Köyü yakınlarında kadan dolayı ulaşıma kapandı. Yolda seyreden yaklaşık 20 araç içindekilerle birlikte Çığlı Sınır Jandarma Karakolu'na sığındı.

Öte yandan Hakkari-Çukurca karayolu Üzümcü Köyü yakınlarında yağıştan dolayı yola düşen kaya parçaları da temizlenmeye başlandı. Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, kardan dolayı kapanan Çukurca-Beytüşşebap karayolunun açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmaya başladığını söyledi. Nasuhbeyoğlu, yolun 1 saat içinde yeniden trafiğe açılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız