1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HALICI HEMŞİN'DE ZİYARETLERDE BULUNDU
HALICI HEMŞİN'DE ZİYARETLERDE BULUNDU

HALICI HEMŞİN'DE ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Rize Milletvekili Aday adayı Mevlüt Ali Halıcı, Hemşin ve Çamlıhemşin'de ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını devam ettirdi.

A+A-

7 Haziran seçimlerine doğru aday adayları çalışmalarına devam ediyor. Yüksek Mühendis, AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Mevlüt Ali Halıcı Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi.

halici2.jpg

1957 Pazar doğumlu Fizik Yüksek Mühendisi, hukukçu, ekonomist, diplomat Mevlüt Ali Halıcı, Hemşin’de ilk olarak belediye Başkanı Halim Kazım Bekar’ı makamında ziyaret etti. Ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Halıcı, daha sonra Çamlıhemşin ilçesine geçti. Burada belediye başkanı Osman Haşimoğlu’nu ziyaret eden Mevlüt Ali Halıcı daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak hedef ve projelerini anlattı.

halici3.jpg

Devlet Planlama Teşkilatı ve Hazine Müsteşarlığı'nda 34 yıllık Kamu Hizmeti bulunduğunu ifade eden Halıcı, ABD'den Japonya'ya yurt dışında ve Türkiye’de, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, sanayiden altyapıya birçok alanda inceleme ve denetimde bulunduğunu söyleyerek, "Kamuda ve uluslararası alanda edindiğim tecrübe ışığında, Allah’ın izni ve siz değerli hemşehrilerimin desteği ile güzel ilimiz Rize’ye ve Yeni Türkiye’ye hizmet etmeye talibim.” dedi.

halici4.jpg

Halıcı her iki ilçede vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun kaldığını da ifade ederek, özellikle turizmle ilgili projelerinin bölgede ilgi çekeceğini söyledi.

halici1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum