1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HALK EKMEK' AÇILIŞINDA İŞSİZLİK PROTESTOSU
HALK EKMEK' AÇILIŞINDA İŞSİZLİK PROTESTOSU

HALK EKMEK' AÇILIŞINDA İŞSİZLİK PROTESTOSU

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, 'halk ekmek' reyonlarının açılışını yaptığı sırada, bir kişi tarafından protesto edildi.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize’de 8 adet halk ekmek satış reyonunun açılışında projelerinden bahsettiği ve kendisinin haksız yere eleştirildiğini dile getirdiği sırada, kimliği belirlenmeyen bir kişi tarafından "Millet işsiz, gençlerin hepsi işsiz, iş bulun bu gençlere" şeklinde protesto edildi.

ekmek1-003.jpg

Sloganları duyan Reşat Kasap bir an duraksadıktan sonra biraz daha sesini yükselterek protestocu şahsın sesini bastırmaya çalışarak konuştu.

ekmek2-001.jpg

Protestocu, Rize Belediye personeli tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Gencin olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından açılış kurdele kesimi ile devam etti.

ekmek3.jpg

Açılışın ardından tezgah başına geçen Kasap ilk satışı kendi eliyle yaptı. Ekmeğini alan vatandaşlar ise memnuniyetini dile getirerek Başkan Kasap’ın sayesinde ekmeği daha uygun fiyata alabileceklerini dile getirerek, Kasap’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum