1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hamidiye Çözüm Koleji ödüllendirildi
Hamidiye Çözüm Koleji ödüllendirildi

Hamidiye Çözüm Koleji ödüllendirildi

LGS Sınavında İlk 10'a 2 öğrencisini sokmayı başaran Hamidiye Çözüm Koleji öğrencileri Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi

A+A-

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 2020 Liselere Giriş Sınavında (LGS) büyük emek ve azim göstererek Rize'de ilk 10'a giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

odl3-001.jpg

Hamidiye Özel Çözüm Kolejinde ise İl 2.si olan Egemen Başdemirci ve il 6.sı olan Ceyda Kaya da ödüllendirilen isimler arasında yer aldı.

hmd1.jpg

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, Şube Müdürleri Zafer Haşimoğlu, Eyüp Solmaz, Fikret Solak ile veliler ve okul temsilcileri katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak başarının azının zekâ, çoğunun ise azim ve kararlıkla çalışmaktan geçtiğini ifade ederek, pandemi sürecine rağmen bu başarıyı gösteren öğrencileri, destek veren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

odl4.jpg

Koçak, bu başarının öğrencilere çok daha büyük sorumluluklar yüklediğini belirterek, artık bu başarıları artırarak çok daha büyük hedeflere koşmalarının ve bu başarıların sırlarını da rol model olarak kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarına aktarmalarının gerekliliğini vurguladı.

odl2-001.jpg

Tören, öğrencilere ödüllerin takdim edilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum