1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hamsinin kilosu 5 TL olunca izdiham yaşandı
Hamsinin kilosu 5 TL olunca izdiham yaşandı

Hamsinin kilosu 5 TL olunca izdiham yaşandı

Hamsinin kilosu 5 TL'ye düşünce vatandaş tezgahlara akın etti. Ucuz hamsi belediye hoparlörlerinde anons edildi vatandaşlar tezgaha akın etti

A+A-

Adem Güngör
ARTVİN (İHA) -
Artvin’de bir balıkçı kilosu 20-25 TL arasında satılan hamsinin fiyatını 5 TL'ye indirince vatandaşlar balık haline akın etti. Tezgahlarda uzun kuyruklar oluştu, 50 ton hamsi kısa sürede satıldı.

hamsi3-004.jpg

Artvin'in Hopa ilçesinde balıkçılık yapan Serkan Aksoy, her eve balık girsin düşüncesiyle kampanya başlatarak hamsinin kilogramını 5 liradan satışa sundu. Gün boyu belediye hoparlöründen yapılan anonslarla tüm ilçeye duyurulan kampanya yoğun ilgi gördü. Bazı vatandaşlar kilo işi alırken bazıları ise kasalarla alarak evlerine götürdü.

hamsi2-006.jpg

İlçedeki Kars Caddesi üzerindeki balıkçı dükkanında gerçekleştirilen hamsi kampanyası ara ara uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Her yıl ucuz hamsi kampanyası yapan Serkan Aksoy, “Kampanyadaki amacımız, hamsi girmeyen evin kalmaması. Hamsinin kilosunun 50 liraya kadar çıktığı günler oldu. Biz hamsi girmeyen sofra kalmasın istedik. Biz de bu gaye ile 4 senedir kampanyamızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

hamsi1-006.jpg

Anonsu duyarak ucuz hamsi almaya gelen Yaşar Şimşek ise “ 1 kilo hamsi 5 lira, bir kasa aldım 90 lira ödedim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum