1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HANÇEROĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
HANÇEROĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

HANÇEROĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Öz Gıda-İş Sendikası 13. Olağan Genel Kurulunda D. Karadeniz Rize Şube Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu da yönetim listesine girerek Genel Başkan Yardımcısı oldu.

A+A-

Öz Gıda-İş Sendikası 13. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Mehmet Şahin Genel Başkanlığa tekrar seçilerek güven tazeledi.

tevfikhanceroglu1.jpg

Öz Gıda İş Rize İl Başkanı Pazar Subaşı Köyünden Tevfik Ali Hançeroğlu, yeni yönetimde yer alarak Genel Başkan Yardımcısı oldu.

tevfikhanceroglu2.jpg

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Mehmet Şahin, "Genel Kurulumuz sendikamıza yakışır bir olgunluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmiştir. Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

tevfikhanceroglu3.jpg

Seçim sonucuna göre, Mehmet Şahin yeniden Genel Başkanlığa, Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Emin Sürücü, Ahmet Kaya, Tevfik Ali Hançeroğlu ve Halil Çukutli, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Ramazan Gülpolat, Hüseyin Özkan, Mustafa Babayiğit, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Ali Gürler, Ünal Saraç, Ahmet Güneykaya seçildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum