1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hasan Karal'a kral gibi karşılama!
Hasan Karal'a kral gibi karşılama!

Hasan Karal'a kral gibi karşılama!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan ve tedavisini Ankara'da devam ettiren Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal memleketine döndü.

A+A-

Mustafa BAYRAK - 6 Ekim tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanarak Ankara Araştırma Hastanesi'nde 4 ay tedavi gören Ak Parti İl Başkanı Hasan Karal Rize'ye dönüşünde kral gibi karşılandı.
6 Ekim tarihinde sahur vakti evine giderken uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan İl Başkanı Hasan Karal Rize Devlet Hastanesi'nde bir süre tedavi gördükten sonra Ankara Araştırma’ya gitmişti. 4 ay tedavi gören Hasan Karal bu sürede 40 kilo verdi.
İyidere Hazar mahallesinde 200’e yakın araçla karışlanan Ak Parti İl Başkanı Hasan Karal burada kral gibi karşılandı. Yol trafiğe geçici olarak kapatılırken İyidere’de yeni hizmete giren Tünel içinde 3 araç birbirine girdi.
KARAL KAZA GEÇİRDİ
200 araçlık konvoy İyidere tünelinin içinde bir otomobilin anı şekilde durması sonucu Hasan Karal’ın da içinde bulunduğu 3 araç birbirine girdi. Araçların yavaş gitmesi kazada yaralanmaları önlerken İl Başkanı Hasan Karal’ın da içinde bulunduğu otomobilin arka tamponu koptu.
 
200 araçlık konvoy daha sonra sahilde bulunan Yakamoz Restoran’a gitti. İl Başkanı Hasan Karal burada yaptığı konuşmada siyasete girerken her riski göze aldığını belirterek “Menfi bir olay nedeniyle aranızdan 4 ay uzak kaldım. Siyaset uzun ve geniş bir yoldur. Bu yolda her türlü menfi saldırılar olabilir. Biz bu yola çıkarken her türlü durumu beklemek zorundayız. Bakın Menderes unutuldu mu? Onu asanlar unutuldu ama Menderes unutulmadı. Turgut Özal unutuldu mu? Ama partisi nerelerde? Biz Sayın Recep Tayip Erdoğan’la bir yola girdik ve gök delinse, yer yarılsa yine onunlayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum