1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hasçelik'ten Pazar'da seçim turları
Hasçelik'ten Pazar'da seçim turları

Hasçelik'ten Pazar'da seçim turları

Pazar CHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Nuri Hasçelik Pazar’daki 2 muhtar derneğine ziyarette bulunup, birlik seçimleri öncesi destek istedi.

A+A-

CHP Pazar'dan Rize İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Osman Nuri Hasçelik, Pazar'daki birlik seçimleri öncesi muhtar derneklerini ziyaret etti.

muhtarlar-001.jpg 

Pazar Muhtarlar Derneği ile Pazar Hür Muhtarlar Derneği’ne ziyaretlerde bulunan İl Genel Meclisi Üyesi Osman Nuri Hasçelik, yaptığı açıklamada, “31 Mart Perşembe günü Pazar köylere hizmet götürme birliği seçimleri öncesinde, derneklere yaptığım bilgilendirme toplantısında muhtarlarımın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı her iki derneğimize de teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte takdir muhtarlarımındır. Hiçbir etki altında kalmadan oylarını kullanmaları en büyük dileğimdir. Görev verildiği sürece o göreve layık olacağımdan kimsenin endişesi olmasın.” dedi.

hurmuhtarlar-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum