1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Havalimanı açılırken; Pazar hazır mı?
Havalimanı açılırken; Pazar hazır mı?

Havalimanı açılırken; Pazar hazır mı?

Pazar'da yapımı tamamlanmakta olan havalimanının bölge turizmine yapacağı etkiler Pazar TSO'da düzenlenen toplantıda ele alındı

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda, havalimanının tamamlanmasıyla böğe turizmine yapacağı etkiler tartışıldı.

tso1-010.jpg

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu’nun da katıldığı toplantıya; Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve turizm işletmecileri iştirak etti.

tsoneset3.jpg

Açılış konuşmasını yapan Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır, havalimanının tamamlandığını ve yakında hizmete başlayacağını ifade ederek, turizmcilerin fikirlerini almak ve ticari potansiyeli değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

mdr5-004.jpg

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu da yaptığı konuşmada, Pazar’da inşa edilen Rize Artvin Havalimanının büyük bir potansiyel olduğunun altını çizerek, yıllık 3 milyon insanın seyahat edeceğinin tahmin edildiğini anlattı. Alemdaroğlu, bölge kültürü ve turizm değerlerinin, havalimanının aktif olmasıyla bir anda öne çıkacağını ifade etti. 

tso2-007.jpg

Toplantıya katılan turizm temsilcileri de konuyla ilgili fikir ve eleştirilerini dile getirerek, bölgenin turizm potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi noktasında el birliğine gidilmesi gerektiğinin altını çizdiler. 

tso4-006.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum