1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Havalimanından sahipsiz köpek açıklaması!
Havalimanından sahipsiz köpek açıklaması!

Havalimanından sahipsiz köpek açıklaması!

Rize Artvin Havalimanı'nda sahipsiz köpeklerin rahatsızlık verdiği yönündeki iddialara Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından açıklamada bulunuldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bazı yerel gazetelerde ve haber sitelerinde yer alan Rize Artvin Havalimanı’nda sahipsiz köpeklerin görüldüğüne dair haberlerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamaya gerek görülmüştür. 4 Aralık günü havalimanımızın nizamiye kapısına yaklaşan bir grup sahipsiz köpek, görevlilerimiz ve talebimiz üzerine ilgili kamu kuruluşlarından gelen ekipler tarafından çok kısa bir süre içerisinde toplanarak barınaklara götürülmüştür. Hayvanlara zarar vermeden yürütülen özenli bir çalışmayla birkaç saat içinde çözüme kavuşturulan bir sorunun, süreklilik gösteren bir durummuş gibi kamuoyuna duyurulması gerçeği yansıtmamaktadır. Havalimanlarımıza yaklaşan sahipsiz köpeklerin içeriye girerek yolcularımızı rahatsız etmemesi için gerekli tüm fiziki önlemler alınmıştır. Tüm havalimanlarımızda olduğu gibi Rize Artvin Havalimanımızda da bu konuda eğitimli personelimiz ve güvenlik görevlilerimiz, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için 7/24 görevleri başındadır.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum