1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Hayvandan insanlık dersi!
Hayvandan insanlık dersi!

Hayvandan insanlık dersi!

Siyaset, koltuk, rant ve statü için birbirlerini yiyen insanlara en büyük dersi hayvanlar veriyor. Bir kedi, fare yavrularını emzirirse ne düşünmek gerekir?

A+A-

Fareleri yakalaması için ahıra kapatılan kedi, kendi yavrularının yanında fare yavrularını da emzirip, koruyor.
Zonguldak'ta Zeynep Erdoğan'a ait "Tantu" isimli 3 yaşındaki kedi, kendi iki yavrusunun yanı sıra 3 fare yavrusuna da annelik yapıyor. Yavru farelerin annesini ve ahırdaki diğer fareleri yakalayarak öldüren kedi, annesiz kalan yavru fareleri kendi yavrularıyla birlikte büyütüyor. Yavru kedilerle birlikte oynayıp, anne kedinin koynunda yatan fareler, kendileri gibi yavru olan kedilerle de anne kedinin sütünü paylaşıyor. Emzirdiği fareleri koruyan Tantu, yuvadan uzaklaşan fare yavrularını da kendi yavruları gibi taşıyarak, yeniden yuvaya götürüyor.


.
Zeynep Erdoğan'ın süt vererek beslediği anne kedi, kimi zaman da çevre evlerdeki fareleri avlayarak, yavrularını ve fareleri besliyor. Ahırdaki fareleri yemesi için Tantu'yu ahıra bıraktıklarını söyleyen Zeynep Erdoğan, kedinin yanında yavru fareleri görünce çok şaşırdığını belirtti. Erdoğan, "Tantu kısa süre önce doğum yaptı. Ahırdaki fareleri görünce, yemesi için Tantu'yu ahıra kapattık. Tantu, anne fareyi yedi ama şimdi fare yavrularına annelik yapıyor. Yavru fareler, kedinin üzerinde geziniyor, sütünü emiyor.

 Emzirdiği gibi onlarla oynuyor, uzaklaştıklarında ise yeniden yuvaya geri götürüyor. Farelerin annesini ve diğer fareleri yemiş ama onlara dokunmuyor. Annelik iç güdüsüyle onları besleyip büyütüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum