1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hedef Rize'den göçü durdurmak
Hedef Rize'den göçü durdurmak

Hedef Rize'den göçü durdurmak

Rize'de esnaflarla sohbet eden AK Parti Milletvekili Ali Bayramoğlu, hedefin önce göçü durdurmak ardından da geri dönüşü başlatmak olduğunu söyledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bayramoğlu, beraberindeki partililerle Atatürk Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Bayramoğlu, ''Rize'yi eğitim olarak iyi yere taşıyabilmek hem de sosyal ve sportif faaliyetleri yürütebilmek için projelerimiz var. Rize'nin çehresini değiştirmek için çalışıyoruz. Bu bağlamda ekonomik alanda küçük ölçekli esnafın kalkınması için de birçok çalışmayı hayata geçirdik.'' dedi.

Bölgeyi sanayiden çok eğitim ve yerleşim alternatif bölgesi olarak gördüklerini dile getiren Bayramoğlu, ''Bizim amacımız yerleşik nüfusu burada tutmak, buradan dışarıya giden insanları da belirli dönem itibariyle buraya gelmeye heveslendirmektir. Bunun yanında doğal gazın Rize'de kullanılmaya başlaması büyük katkı olacaktır.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum