1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hekimlerden kaynaşma İZLE
Hekimlerden kaynaşma İZLE

Hekimlerden kaynaşma İZLE

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde tıp bayramı kapsamında düzenlenen motivasyon yemeği doktor,bürokrat ve vatandaşları biraraya getirdi.

A+A-

Rize 82.Yıl Devlet Hastanesi bünyesinde Yakamoz Restoran’da düzenlenen yemeğe sağlık personelinin yanı sıra siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemekli toplantı şeklinde geçen organizasyonda Rize 82.Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Lütfü Çırakoğlu bir konuşma yaparak ekip çalışmasının önemine değindi. Çırakoğlu, yemeği düzenlemekteki amaçlarının sağlık çalışanlarının motivasyonunu sağlamak olduğunu belirtti.


Hastanenin, Başhekim Lütfü Çırakoğlu önderliğinde hızlı bir değişim yaşadığına dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Diren, özverili çalışmalarından dolayı tüm sağlık personeline teşekkür etti. Rize Valisi Kasım Esen ise dünyadaki en önemli varlığın insan olduğunu belirterek insana hizmetin büyük bir şans, sorumluluk ve vebal niteliği taşıdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum