1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hem soyuyor hem de pisliyordu!
Hem soyuyor hem de pisliyordu!

Hem soyuyor hem de pisliyordu!

Arhavi ilçesinde soyduğu evlere pisleyerek işaret bırakan hırsız polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Zanlı 17 yaşında çıktı.

A+A-

Artvin’in Arhavi ilçesinde son iki haftadır ter döktüren hırsız 17 yaşında bir genç çıktı. İlçede peş peşe soyulan ev sayısının her geçen gün artması üzerine denetimlerini sıklaştıran Arhavi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zamanını internet kafelerde para harcayarak geçiren bir genci takibe aldı. Takip sırasında bir evin de soyulması üzerine, Arhavi’ye dışarıdan geldiği öğrenilen 17 yaşındaki şüpheli S.Ç. gözaltına alındı.
Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sırasında suçunu itiraf eden şüphelinin, hırsızlık yaptığı evlerden aldığı bir kısım malzeme ele geçirildi. Şahsın son 10 günde hırsızlık amacıyla girdiği 12 evden çıkarken büyük tuvaletini yaparak adeta "Bu hırsız da bakın benim!" diyerek işaret bırakması yüzleştirmeye giden vatandaşların hırsıza büyük tepki göstermesine neden oldu.
Sorgusu tamamlanan S.Ç., Arhavi Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanma talebiyle suçüstü mahkemesine sevk edildi.
Mahkemece tutuklanan S.Ç. Arhavi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.(KARADENİZ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum