1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hem Yılmaz hem Erdoğan geliyor
Hem Yılmaz hem Erdoğan geliyor

Hem Yılmaz hem Erdoğan geliyor

2 başbakan çıkaran il olarak bilinen Rize, yarın eski başbakan Mesut Yılmaz, hafta sonu da Başbakan Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak.

A+A-

Demokrat Parti (DP) Rize Milletvekili ve Eski Başbakan Mesut Yılmaz, oluşturulan Demokrat Parti Rize Teşkilatı ile toplanmak ve bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Rize'ye geliyor.

Yılmaz'ın bu akşam uçağı ile Trabzon'a ineceği ve geceyi orada geçireceği, memleketi Rize'ye ise yarın geleceği öğrenildi.

En son 29 Mart Yerel Seçimleri esnasında Anavatan Partisi adayı Kenan Bıyık'a destek olmak amacıyla Rize'ye gelen Yılmaz, 14 ay gibi bir aradan sonra tekrar memleketine gelmiş olacak.

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da 11 Haziran Cuma akşamı Rize'ye gelerek Güneysu'daki evinde dinlenmeye çekileceği ve ertesi gün Trabzon'a geçeceği bildirildi.

Başbakan Erdoğan'ın resmi programı henüz netleşmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum