1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin Belediyesi istediği o aracı hibe yoluyla aldı
Hemşin Belediyesi istediği o aracı hibe yoluyla aldı

Hemşin Belediyesi istediği o aracı hibe yoluyla aldı

Hemşin Belediyesinin temizlik hizmetlerinde kullanmak için bir süredir talipli olduğu araç, hibe yoluyla temin edildi.

A+A-

Hemşin Belediyesinin temizlik hizmetlerinde en acil ihtiyaçlarından biri olan vidanjör için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan başvuru sonuç verdi. Bakanlığın 190 bin TL şartlı nakdi yardım karşılığı hibe ettiği 2015 model 8000 litre kapasiteli vidanjör aracı, Hemşin Belediyesinin araç parkındaki yerini aldı.

arac-001.jpg

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, “Belediye olarak en çok ihtiyacımız olan ekipmanlardan biri vidanjör idi. Uzun zamandan beri kendi imkanlarımızla temin etmenin yolarını aradık ve sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan talep etmeye karar verdik. Bu konuda Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’nın da büyük desteği oldu. Katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’ye ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcı’ya Hemşin halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum