1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin resimleri sergisi açıldı
Hemşin resimleri sergisi açıldı

Hemşin resimleri sergisi açıldı

Rize İsmail Kahraman Kültür merkezinde, “Bulutlar ülkesinin saklı cenneti Hemşin” konulu resim sergisi büyük ilgi görüyor.

A+A-

Dilek ASLAN - Serginin açılışında bir konuşma yapan Tema Vakfı Rize Şubesi başkanı Nevzat Özer, doğal varlıkları korumak gerektiğini ifade ederek, “Doğal varlıklar korunmalı ve çok yönlü olarak kullanılmalıdır. Bunu yaparken çevre bilinci oluşturulmalı ve çevreye sahip çıkılmalıdır." dedi.

Çevreye sahip çıkarken tarihe, kültürel mirasa ve ananelere de saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Özer, "Bu amaçla Karadeniz’in zengin kültürü ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında bu fotoğraf sergisini açtık. Sergide Hemşin’in doğal güzelliklerini yansıtan resimlere yer verdik” dedi.

Serginin bir hafta boyunca açık kalacağını ifade eden Tema Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer, “Bu tür sergilerle Hemşin ilçemizi dünyaya daha iyi tanıtacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum