1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HEMŞİN TEKVANDOYU ÇOK SEVDİ
HEMŞİN TEKVANDOYU ÇOK SEVDİ

HEMŞİN TEKVANDOYU ÇOK SEVDİ

Hemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında açılan tekvando kursu ilgi görüyor.

A+A-

Rize’nin Hemşin ilçesinde ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan tekvando kursuna haftada üç gün okul sonrası, 25 öğrenci devam ediyor.

Antrenör Yaşar Azaklı tarafından verilen kurslara katılan öğrenciler arasında; 6 beyaz, 11 sarı ve 8 de mavi kuşak bulunuyor.

tekvando3.20121210124344.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim Önal, 3 yıldır Hemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen tekvando kurslarına ilginin artarak devam ettiğini belirterek, “Öğrencileri çok azimli ve gayretli görüyorum. Bu istek olduğu müddetçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün her türlü desteği bu yavrularımızdan yana olacaktır. İlçe Kaymakamlığı tarafından malzeme desteği yapılarak desteklenen bu kurs öğrencilerimizde hem spor alışkanlığını geliştirmekte hem de okul sonrası aktivite oluşturmaktadır.” dedi.

tekvando1.20121210124137.jpg

Antrenör Yaşar Azaklı da yaptığı açıklamada öğrencilerin istekli oluşu ve antrenmanlara aksatmadan devam etmelerinin en büyük avantajları olduğunu ifade ederek, “Amacımız bu gençleri sporun gerçek amacı ile bütünleştirip, devletine milletine ve mukaddesatına sahip çıkan, atasını ve ötesini tanıyan bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktadır. Bunu yaparken yarışmacı ruha sahip olmaları, hırstan, öfkeden uzak, gerektiğinde kazananın elini severek sıkmayı bilen bireyler olarak yetişmelerine da yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.

tekvando2.20121210124456.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum