1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'de Covid-19 teşekkürü
Hemşin'de Covid-19 teşekkürü

Hemşin'de Covid-19 teşekkürü

Hemşin ilçesinde koronavirüs nedeniyle karantinaya alınan ve yalnız yaşayan vatandaş, hastalığı süresince devletin gösterdiği ilgi nedeniyle hastalıktan kurtulur kurtulmaz soluğu emniyet müdürlüğünde aldı...

A+A-

Rize'de yeni tip koronavirüs (covid-19) tedavisi dolayısıyla karantina sürecini evinde tamamlayan kadın, kendisine yardımcı olan polislere teşekkür etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Hemşin ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi'nde ikamet eden 66 yaşındaki Dursune Aşçı, covid-19 testinin pozitif çıkması dolayısıyla evinde karantinaya alındı.

Yalnız yaşayan Aşçı'nın ihtiyaçlarının karşılanması ve izolasyon sürecinin takip edilebilmesi için Hemşin Kaymakamlığınca personel görevlendirildi.

Yaklaşık bir aylık süreç içerisinde görevlendirilen personelin ilgisinden memnun kalan Aşçı, karantinanın sona ermesinin ardından Hemşin İlçe Emniyet Merkezini ziyaret etti.

Karantinada kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Aşçı, ihtiyaçlarını karşılayan polislere teşekkür etti.

Dursune Aşçı, kendisine yardımcı olan polisleri evinde misafir etmek istediğini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum