1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'de DASK finali
Hemşin'de DASK finali

Hemşin'de DASK finali

Hemşin ilçesinde 4 gün devam eden Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması sona erdi. Son gün, Rize Valisi Kasım Esen'in de katıldığı Final Töreni vardı.

A+A-

Zafer PEHLİVAN - Kısa adı “DASK” olan “Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği” tarafından bu yıl on birincisi düzenlen ve 4 gün devam eden Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması sona erdi.
Hemşin yaylalarında yürüyüşler, saydam gösterileri ile yan etkinliklerin düzenlendiği yarışmanın finali ilçede Rize Valisi Kasım Esen’in de katıldığı final töreniyle sona erdi.
Vali Esen, Rize’nin gelecekte turizm gelirlerinin tahminlerin de ötesinde artacağına vurgu yaparak, “Doğal yapısı itibariyle Hemşin ilçemiz turizmden en çok payı alacak konumdadır. Bu tür etkinliklerle geleceğe yatırım yapılmaktadır.” Dedi

Hemşin Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Belediye Başkanı Başar Cumbur’un da birer konuşma yaptığı final töreninde derece alan eserler açıklanarak ödülleri verildi. Törende Pazar Müzikseverler Cemiyeti korosu da birbirinden güzel eserlerle katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum